‘NOSAB’ın Cesur Yürekleri’ Lansman Toplantısı Gerçekleşti

Photo of author

Anasayfa » Haberler » Ekonomi » ‘NOSAB’ın Cesur Yürekleri’ Lansman Toplantısı Gerçekleşti

‘NOSAB’ın Cesur Yürekleri’ Lansman Toplantısı Gerçekleşti

Çeşitli kategorilerde basılmış eserleri bulunan İş insanı Yakup Altınöz, Cesur Yürekli NOSAB’lılar kitap lansmanını Özlüce Özdemiroğlu’nda gerçekleştirdi. 27 Mayıs Cumartesi sabahı planlanan toplantıya, çok sayıda davetli katıldı.

Bu güne kadar pek çok başarı hikayesini kaleme alan, Bursa’nın markalarının girişimcilik hikayelerini okurlarıyla buluşturan Yakup Altınöz konuşmasında, amacının ‘farkındalık oluşturmak’ olduğunu ifade etti.

Topluma örnek kişiliği ile Yakup Altınöz, iş hayatındaki başarısını sivil toplum örgütlerindeki çalışma dinamizmi ile bütünleştirerek, tecrübesini ve bilgi birikimini geniş kesimlerle paylaşmayı, yaşam felsefesi olarak benimsiyor.

KİTAP, EĞİTİME HİZMET EDECEK                                                                        Kitaplarından elde ettiği gelirin bir kısmını kendisini hayata hazırlayan Bursa Ticaret Lisesi Vakfı BUTİVAK’a bağışlayan Altınöz, ‘NOSAB’ın Cesur Yürekleri’adlı eserinden elde edilen gelirin bir bölümünün de BUTİVAK’ın yanı sıra, Nilüfer Organize Sanayici ve İşadamları Derneği (NİLSİAD), Türk Eğitim Vakfı (TEV), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Çağdaş Eğitim Kooperatifleri (ÇEK) Kurumu’na, bağış olarak aktarılacağı bilgisini paylaştı.

Nosab’ın Cesur Yürekleri ve yakında piyasaya çıkacak olan eseri ‘Bursa’ya İmzasını Atan Cesur Yürekler’ adlı eserler için bağış miktarı 300.000 TL ye yakın Altınöz’ün.

İş insanı Yakup Altınöz’ün yakında piyasaya çıkacak olan “Bursa’ya İmzasını Atan Cesur Yürekler” adlı eserinin özelliği ise, Bursa’ya değer katmış markaların vefat etmiş olan isimlerinin hayat hikayelerinden oluşması. Bu bağlamda Altınöz sevdiği şehir Bursa’ya karşı vefasını yerine getirmiş oluyor. Şehrin hafızasının güncelleneceği bu eserin manevi değeri paha piçilemez.

Lansmana katılan Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Başkanı Erol Gülmez’de konuşmasında, projeye dahil olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sanayici ve iş insanı, Pazarlama Bilim Uzmanı Yakup Altınöz’ü bu güzel günde yalnız bırakmayan ve ektinliğe katılım sağlayan; Bursa’nın önde gelen bürokrat ve siyasileri, sanayicileri, iş insanları, akademisyenler etkinliğin ardından Yakup Altınöz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tecrübe ve bilgi birikimi paylaşımını, en önemli ‘yaşam felsefesi’ olarak benimseyen, Bursa’nın iş ve cemiyet hayatının “Ağabeyi” Yakup Altınöz, ‘Techin Markası’ ile Türkiye de bir eşi daha olmayan kendi ithalatı olan sadece “Elektrikli Araç Showrumunu” çok yakında hizmete sunmuş olacak. Bursa’ya rol model olacak bu Showrumda Starbucks bulunacak.

Yakup Altonöz’ün bugüne kadar yayınlanmış ve hazırlanan eserleri sırasıyla şöyle;

01) Japon Stili Pazarlama ve Türkiye’de Uygulanabilirliği

02) Kuran’ı Kerim’den İnciler

03) Örnek Girişimciler

04) Cesur Yürekler   cilt (1)

05) Cesur Yürekler   cilt (2)

06) Cesur Yürekli Kadınlar cilt (1)

07) Cesur Yürekli Kadınlar cilt (2) hazırlığı bitmiş durumda

08) Cesur Yürekli Gençler  cilt (1)

09) Cesur Yürekli Gençler  cilt (2) baskıya girmek üzere

10) Türkiye’nin Cesur Yürekli Belediye Başkanları devam ediyor

11) NOSAB’ın Cesur Yürekleri

12) KAYAPA OSB’nin Cesur Yürekleri isimli kitaplarının hazırlığı bitmiş durumda

13) BURSA’YA İMZASINI ATAN CESUR YÜREKLER Çok yakında…

fatmanur beken

Yorum yapın