Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

Emekli Yaşam Merkezi İle, Sosyal Hayatın İçinde

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, “60 yaş üstü 20 binin üzerinde vatandaşımızın yaşadığı Mudanya’da
büyüklerimiz için hayata geçireceğimiz Emekli Yaşam Merkezi ile  büyüklerimiz boş vakitlerini huzur ve keyifle geçirme imkanı bulacaklar” diye konuştu.

Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sağlamak adına hayata geçirdiği “NOSAB Eşitlik Politikası” ile çalışma hayatında yaşanan eşitsizlikle mücadele edecek.

Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

Pancar Deposu’nun Hikayesini Yazanlar Anlattı

Yenilenen modern yüzü ile çok amaçlı bir kültür ve etkileşim mekânı olarak hizmet vermeye başlayan Pancar Deposu’nun hikayesi “Tasarım Buluşmaları”nda ele alındı. Başkan Turgay Erdem, Şehir Plancısı Ali Faruk Göksu ve Mimar Doğu Kaptan projenin dönüşüm sürecini paylaştı.

Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

Dağhan Güler Türkiye Şampiyonu

Snowboard’un harika çocuğu 13 yaşındaki Bursalı snowboard sporcusu Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu.

Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

Mudanya Belediyesi EKOPARK Açıldı

Mudanya Belediyesi’nin çocukların toprağı ve doğayı öğrenmeleri, emekle ekilen tohumların büyüdüğünü görmeleri, dünyaya, insana ve yaşadıkları şehre bakış açılarını değiştirmeleri amacıyla projelendirdiği Ekopark, düzenlenen törenle açıldı.

Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

Bursa CHP’ye 750 Yeni Üye

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı’nda Gelecek Partisi’nden ayrılarak CHP’ye katılan ve aralarında il-ilçe yöneticilerinin de olduğu 750 yeni üye için, üye katılım ve rozet takma töreni gerçekleştirildi.

Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

BTÜ Öğrenci Projelerinde İlk 6’da

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) öğrencilerinin hazırladığı 115 proje, TÜBİTAK desteğine hak
kazandı. Sanayiye, kente ve topluma yönelik projeleriyle TÜBİTAK’ta ön plana çıkan BTÜ,
projesi en fazla destek oranına sahip ilk 6 üniversite arasında yer alma başarısı gösterdi.

Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

Başkan Aktaş, “Genç Girişimcilere 100 Bin TL Destek”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlerin kendileri, şehirleri ve Türkiye adına değer üretmesini arzuladıklarını söyleyerek, “Genç girişimcilerimize 100 bin TL hibe desteği sağlayacağız. 16 bin öğrencimize burs imkânı sunacağız. Şehir dışında okuyan Bursalı öğrencilerimizin de senede iki kez yani gidiş ve dönüş biletleri bizden” dedi.

Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

Şadi Özdemir: Nilüfer’e Yaşayan Sokaklar Kazandıracağız

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, göreve geldiklerinde Nilüfer’in
mahallelerinde kaynaşma ve dayanışmayı artıracaklarını söyledi. Şadi Özdemir, çocuklara yönelik oyun alanlarını da ekoloji ve iklimle ilgili duyarlılıklarını besleyecekleri bir anlayışla kurgulayacaklarını belirtti.

Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

İnegöl Belediyesi Ramazan Bayramı Hazırlıklarını Tamamladı

Belediye Başkanı Alper Taban, Ramazan Bayramı’na 15 gün kala İnegöl Belediyesi’nin bayram hazırlıklarını
tamamladığını açıkladı. Kaldırım serbestliğinin 26 Mart Salı günü itibariyle başlayacağı açıklanırken, trafik düzenlemeleri ve ilave semt pazarlarına kadar pek çok konuda bilgilendirme yapıldı.

Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

Dünyanın En İyi Turizm Köyü “Cumalıkızık” İçin İşbirliği

Araştırma Üniversitesi vizyonunu kapsamlı bir şekilde sürdüren Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ),
farklı alanlarda çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Üniversite son olarak, Birleşmiş Milletler
tarafından Dünyanın En İyi Turizm Köyü projesinin yükseltme programı içerisinde yer alan Cumalıkızık için Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne katkı verecek.

Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

BORUSAN’da Mutlu Son

İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu’nun yürüttüğü Borusan grevindeki uzlaşma girişimleri sonuç verdi ve taraflar el sıkıştı.

Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

Trilye Zeytini İçin Coğrafi İşaret Başvurusu

Yüzyıllar boyunca yerel halkın geçim kaynağının büyük bir kısmını oluşturan, tarihi geçmişi, kalitesi ve ünü ile adını duyuran Tirilye zeytini için Mudanya Belediyesi tarafından Türk Patent ve Marka Kurumu’na yapılan coğrafi işaret başvurusu kabul edildi.

Anasayfa » Haberler

TÜM HABERLER

CW Enerji Panelleri Türkiye’nin Her Yerinde

CW Enerji, daha iyi ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarına devam ediyor. Edirne’de faaliyet gösteren bir firma ile anlaşma yapan CW Enerji, firmanın çatısına 1481,31 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumunu tamamladı.