Bursa’da “İnsana Değer” Zirvesi

Photo of author

Anasayfa » Haberler » Gündem » Bursa’da “İnsana Değer” Zirvesi

Bursa’da “İnsana Değer” Zirvesi

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi tarafından düzenlenen 18. İnsan Kaynakları Zirvesi Bursa Merinos AKKM’de başladı. Bu yıl ‘İnsana Değer’ mottosu ile gerçekleştirilen 18. İnsan Kaynakları Zirvesi’nde, birbirinden değerli konuşmacılar tecrübe ve fikir paylaşımında bulunacak.

Programda açılış konuşmalarını gerçekleştiren PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Özer, PERYÖN’ün Türkiye’de insan yönetimi alanında kurulmuş ilk sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, “Derneğimiz,  50 yılı aşkın süredir ülkemizde, dünya ve sektör ile entegre şekilde çalışmalar yapıyor. Düzenlenen insan yönetimi kongresi gibi etkinliklerle sektörün nabzını tutan derneğimiz, ‘İnsana Değer Ödülleri’ ile ‘İnsan’a değer veren çalışmaları onurlandırarak örnek uygulamaların yaygınlaşmasına destek oluyor” dedi.

‘Peryön Akademi’ bünyesindeki çalışmalarla insan kaynağı yönetimi alanında mesleki yeterliliğin artması için önemli adımlar atılırken,  strateji turnuvası gibi etkinliklerle de çalışanların stratejik liderlik yetkinliklerinin geliştirilmesine katkıda bulunduklarını söyleyen Neslihan Özer, “1979’dan bu yana EAPM (Avrupa İnsan Yönetim Derneği – European Association For People Management) üyesi olan PERYÖN’ün çalışmaları İç Anadolu, Ege, Güney Marmara şubeleri ve temsilcilikler ile Türkiye geneline yayılıyor. Biz de görev alanı olarak Bursa’nın yanı sıra Eskişehir, Bilecik, Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan Güney Marmara şubesi olarak 1998 yılından bu yana etkin bir çalışma içerisindeyiz” İfadelerini kullandı.

İnsana değer katan en önemli unsurun hayata kattıkları olduğunun altını çizen Neslihan Özer, “Akıl ve bilimle harmanladığımız değer, toplumları ileriye taşır. Bizler ne kadar çok üretirsek hayat da bize o kadar çok değer yansıtır. Ülkelere fark yarattıran ise insana verdiği değerde saklıdır” diyerek, “Bu yüzdendir ki Cumhuriyetimizin 100, PERYÖN Güney Marmara Şubesi’nin 25. yılında gerçekleştirdiğimiz zirvemizin ana temasını ‘insana değer’ olarak belirledik” şeklinde konuştu.

Neslihan Özer’in ardından söz alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız ise yaşamın her alanında olduğu gibi iş dünyasının merkezine de insanı koyarak, yetenekleri keşfedip, şekillendirmenin ve başarıların önünü açmanın önemine vurgu yaptı. Yapılan zirvenin bu anlamdaki önemine vurgu yapan Fethi Yıldız, organizasyonda emeği olan, destek veren herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Özer ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sponsorlara teşekkür plaketleri verildi.

İki gün sürecek olan 18. İnsan Kaynakları Zirvesi’nin ilk günü  NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez’in ‘İnsana Değer’ konulu oturumu ile başladı. Daha sonra Oyak Renault İnsan Kaynakları & Etik ve Uyum Direktörü Tolga Görgülü ve Tofaş İnsan Kaynakları Direktörü Orçun Sarıca’nın katılımları ile ‘Yatırıma Değer’, Yeşilova Grup İcra Kurulu Başkanı Yalçın Yeşilova ve Kaplanlar Soğutma Genel Müdürü Nazlı Kaplan’ın katılımları ile ‘Nesile Değer’, Yeşim Grup Kurumsal İletişim Direktörü Dilek Cesur ve Borusan Grup İnsan, İletişim ve Sürdürülebilirlik Başkanı Nursel Ölmez Ateş’in katılımları ile ‘Küresel Değerler’, İnovasyon Yönetim Danışmanı Müjgan Çetin’in katılımıyla ‘Geleceğe Değer’, Eker Süt Ürünleri ve Gıda San. Tic. A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker’in katılımı ile ‘Değer Katanlar’, Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Mert Fırat ile Klinik Psikolog, Konuşmacı ve Yazar Beyhan Budak’ın ‘Bana Değer’ konulu oturumları gerçekleştirildi.

Organizasyon, 14 Ekim 2023 Cumartesi Günü (Yarın) gerçekleştirilecek olan oturumlarla devam edecek.

18. İnsan Kaynakları Zirvesi, Renault GroupOyak Renault işbirliğiyle, Altın Sponsorlar Atış Grup, Plaza Event, Referans Grup, Gümüş Sponsorlar BİA, Eyrice Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Platin Sponsorlar Kaplanlar Soğutma, Uludağ İçecek, Yeşim ile Oturum SponsorlarıRenault Group Oyak Renault, Borusan Mannesmann, Eker, GKN Otomotiv, Humanra.Net, Kariyer.Net, NOSAB, ORDER, SOA Yemek, Küçükoğlu Holding,  Aka, Faveo, Kale Seramik, Uludağ İçecek, Yeşim, Feka, Atış, Resmi Sponsorlar Büyükşehir Belediyesi ve BİNTED, Hizmet Sponsorları Kurukahveci Mehmet Efendi, Yeşilova, Doku-San Otomotiv, Bürosit, İpekevi, Kayfood, Kayra Yemek, İletişim Sponsorları BPR İletişim Danışmanlığı, Bursadabugün.com, Dijital Sponsorlar Humareta.Net, Turk Ticaret.Net ve Sağlık Sponsorları Medical Park Bursa desteğiyle düzenleniyor.

Yorum yapın